Elindult a Gibbon Slacklines Magyarország új weboldala!

Megannyi munkás nap és álmatlanul töltött éjszaka után, mélyre merülve a webes programozás bugyraiban, végre elkészült vadiúj weboldalunk – használjátok, töltsétek meg élettel, hiszen Nektek készült!
andylewis_03

Pár szó az egyes menüpontokról és moduloktól:

 • Gibbon Slacklines – Vény nélkül kapható életérzés:
  ha nem kaptál még kedvet a slackline-ozáshoz, most majd fogsz. Ha motivációra van szükséged, itt megkapod.
 • Gibbon Magyarországon:
  bemutatkozik csapatunk, hogy egy kicsit személyesebben is megismerhess minket, és hogy legyen elképzelésed róla, milyen klassz közösséghez tartozhatsz, ha velünk tartasz.
 • Gibbon a nagyvilágban:
  ismerd meg a slackvilág legnagyobb arcait! Legendákat, ifjú tehetségeket, különleges embereket, akiknek a slackline az élete. Válassz példaképet közülük, hogy mindig legyen inspirációd a fejlődéshez!
 • Termékek:
  a Gibbon Slacklines teljes, Magyarországon elérhető termékskálája részletes jellemzőkkel, tudnivalókkal és ajánlott fogyasztói árakkal. Leírásaink alapján mindenki megtalálhatja a leginkább kedvére való slackline-t és kiegészítőket.
 • Slacklife hírek és blog: itt olvashatsz a slackline-világ legfrissebb híreiről, legmenőbb eseményeiről és minden újdonságról, amiről tudnod kell, hogy igazi slack-arcnak érezhesd magad.
 • Eseménynaptár: itt mindig megtalálod, merre járunk éppen, milyen eseményeken, rendezvényeken, fesztiválokon találkozhatsz velünk. Ha javaslatod van, vagy nagyon szeretnéd, ha részt vennénk valamely általad látogatott rendezvényen, dobj nekünk pár sort, és igyekszünk teljesíteni a kívánságod.
 • Slackline helyszínek: slackszpotok, ahol találkozhatsz a többi, környékeden élő slackline-ossal, de ha éppenséggel otthonodtól távol vagy másik városba vet a sorsod, akkor se csüggedj – csekkold az oldalt, és keresd fel a helyi slackline közösséget!
 • Slacksuli: megtanítunk slackline-ozni, akkor is, ha a szó szoros értelmében nem tudsz részt venni Slacksuli vagy Slackpiknik eseményeinken. A Slacksuli menüpont alatt összeszedtünk mindent, amire az élvezetes gyakorláshoz szükséged lehet.
 • Slackline klubok: a jó közösség nemcsak a hangulatodat fogja feldobni, de a slackizés élményéhez is hozzáad egy lapáttal. Társaságban tanulni, gyakorolni, fejlődni mindig könnyebb, ezért igyekszünk gondoskodni róla, hogy összefogjuk a helyi csapatokat.
 • Galéria: fotók és videók külföldi és magyar slackisekről, rendezvényekről, trükköktről – mindenről, ami egy slackline-rajongót érdekelhet.
 • Slackline viszonteladóknak: a slackline egy vadiúj őrület, ami azon túl, hogy élvezetes, izgalmas és nagyszerűen fejleszti a testet és a lelket egyaránt, számos olyan előnnyel rendelkezik, ami viszonteladók számára is profitábilissá teszi a Gibbon termékek kereskedelmét. Szeretnél Gibbon Slacklines slackikkel kereskedni? Keress meg minket a megadott elérhetőségeken – állunk rendelkezésedre.
 • Slackline intézményeknek: feldobnád az edzőtermed egy újfajta mozgásformával? Esetleg sportegyesületed edzéseit tennéd hatékonyabbá némi egyensúly- és koncentráció-fejlesztéssel? A slackline önmagában és még számos egyéb célra (rekreáció, kiegészítő mozgás) is kiválóan használható mozgásforma. Itt elolvashatod, miért.
 • Slackline rendezvényekre: legyen szó céges csapatépítésről, családi napról, gyerekprogramokról vagy akár fesztiválokról, a slackline mindig a legkedveltebb programok közé tartozik. Rutinunknak és lelkesedésüknek köszönhetően nincs az a rendezvény, ahol ne dobnánk fel a hangulatot.
 • Kapcsolat: millió helyen és módon elérhetsz minket – csak győzz közülük válogatni! 🙂

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az oldal használatával kapcsolatban, esetleg hozzátennél (vagy neadjisten elvennél) belőle, ne habozz ezt jelezni nekünk. Slacklife4ever.

Üdv:
a Gibbon Slacklines Magyarország csapata

0 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*