Gibbon Slacklines Karácsonyi Akció a slacklines.hu shop-ban

1300x400

1300x400

Gibbon Slacklines Karácsonyi Akció!

Ajándékozz kiegyensúlyozottságot! December végéig minden Gibbon Slacklines szett 20% kedvezménnyel lehet a Tiéd!

 

Slackline a legjobb karácsonyi ajándékötlet! Hogy miért?

 

Ki ne örülne annak, ha olyan ajándékkal lepik meg, melynek jótékony hatásait egész évben élvezheti. És ami a legszebb, hogy megosztahtod szeretteiddel, barátaiddal, mert együtt még nagyobb móka 🙂

 

“Egészség, harmónia, öröm, szabadság, sikerélmény, egyensúly, barátság, nyugalom, kitartás, koncentráció” és még sorolhatnánk… Ezeket egész biztos minden alakalommal átéled, ha slackline-ozol.

 

A slackline nem az a sporteszköz ,amit egyer használsz, aztán a garázs mélyén porosodik… ha úgy érzed azért rád fér a bíztatás, szeretnél másokkal is együtt gyakorolni, akkor vedd fel a kapcsolatot a magyarországi slackline közösséggel, gyertek le edzeni Budapesten a SlackSuli-ba, kövessétek a Gibbon Slacklines Hungary Facebook oldalát, hogy tudjátok merre találkozhattok velünk 😉

 

KARÁCSONYI KISZÁLLÍTÁS!

Gondolom ezt már mindenki tudja, hogy ilyenkor szinte minden csomagküldés megnehezedik, ezért ha szeretnéd fa alatt tudni a meglepit, időben intézkedj!

Személyes átvételi lehetőség Budapesten: telefonos egyeztetéssel szinte bármilyen emberi időben lehetséges. A címen van a raktár, de nem üzlet, így minden esetben kérem hívjatok előtte.

GLS futár: A feladástól számítva (nem a megrendeléstől) másnapra kiszállítják ki a csomagot, azonban vedd figyelembe, hogy a megrendelésedet csak másnap tudom átadni nekik 12:00 csak munkanapokon szállítják ki.

PickPackPont, Posta: Nah ők a legbajosabbak 🙂 a megrendelésedtől számított 3-4 munkanap is lehet mire a csomag az átvételi pontra kerül, így ha őket választod, akkor tényleg időben tedd!

 

Bármilyen kérdésed merülne fel a termékekkel kapcsolatosan, állok rendelkezésedre.

Mindenkinek Békés, Nyugott, Szeretetben Gazdag Ünnepeket Kívánok!

 

Szücs László Péter /Laccer/
Gibbon Slacklines Hungary üv.
06 70 384 6448