Idén is Piknikszezon!

300 izmunk felel az egyensúlyunkért, amikor állunk. Hát még ha mozgásban vagyunk! A slackline segítségével a legapróbb, legrejtettebb izmocskáidat is átmozgathatod, a saját tempódban fejlődhetsz, a saját stílusodban gyakorolhatsz… Mire vársz még? Próbáld ki!

KIKNEK AJÁNLJUK?

Röviden: mindenkinek. 🙂 Aki még nem próbálta a slackline-t, az se habozzon meglátogatni minket, hogy megízlelhesse és magévá tehesse az egyensúlyozás művészetét.

MIT AJÁNLUNK?

Az újoncok rengeteg segítséget kapnak a rutinos slackisektől, de a haladó rider-ek is sokat szoktak tanulni egymástól. Egymást segítve fejlődünk. A különböző magasságban és hosszban kifeszített, változatos szövésű hevederek között minden szintű, korú és nemű slackizni vágyó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kötelet.

MIT HOZZ MAGADDAL?

A SlackPiknik egy szabadon látogatható ingyenes rendezvény, ahol mindenkit szívesen látunk. Frissítőről és megfelelő ruházatról ne feledkezzetek meg: kényelmes, az időjárásnak megfelelő naci, póló, pulcsi, és lapos, gumitalpú cipő, ha nem szeretnél mezítláb slackline-ozni. Ha a saját slackline-oddal jönnél ki, rengeteg hely adott annak a kihelyezésére is.

TOVÁBBI INFÓK

Időpontokért, helyszínekért kövessétek Facebook oldalunkat és a Slackline Budapest Klub csoportot, és csekkoljátok a Slackpiknik eseményeket! Az eseményt megosztani, haverokat hívni nagyon is ér! 😀

SlackInfo vonal:
– Szücs László Péter (Laccer): +36 70 384 6448

Gibbon Slacklines Magyarország - Slackpiknik 2015

Gibbon Slacklines Magyarország – Slackpiknik 2015

0 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*