Összefogás a SlackSuli-ért!

DSC04354

Kedves slackline-ozni vágyók!

Egy fantasztikus termet találtam, amibe jóval nagyobb a hely, több heveder fér ki, párhuzamosan futnak, a hosszuk is jóval meghaladja az előző teremben kitett szlekiket.

A terem bérlése viszont horribilis, 120000Ft így a közösség segítségét kérem, hogy ki tudjam fizetni a bérleti díjat.

Arra gondoltam, hogy közösen meg tudjuk csinálni 😉 mindenki saját lehetőségéhez mérten döntse el, hogy a 4 alkalomból hányra fog tuti eljönni, melyik időpontot foglaljam le és a facebook ESEMÉNYBEN FELTETT KÉRDÉSEIMBEN JELEZZE

Amint összejön annyi a jelölések alapján, hogy ki tudjam bérelni legalább egy hónapra, megbeszélünk egy közös találkozót és beszedem vagy akinek kényelmesebb el is utalhatja.

Egy nyílvános táblázatban vezetni fogom ki mennyi alkalmat fizettett be, ezzel járulva hozzá az induláshoz. Értelemszerűen ennyi alkalomra már kifizetted a részvételed. Természetesen lehet többre is jönni, azt a helyszínen is lehet rendezni, ez most ahhoz kell, hogy egyáltalán lehessen SlackSuli.

Egy alkalom is sokat számít!

Segítségeteket előre is köszönöm.
Szücs László Péter /Laccer/
06 70 384 6448

ui: a borító nem illusztráció, valóban ilyen jó a hangulat a SlackSuli Farsangon. Fogjunk össze, hogy lehessen még sok ilyen feledhetetlen pillanat 😉

0 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*