Partnereknek

Slackline viszonteladóknak

Gibbon Slacklines viszonteladóknak

A slackline egy feltörekvőben lévő extrém sport, mely újdonságértéke mellett hihetetlenül látványos is, és kedvező fizikai hatásai mellett az ember lelkét is “megdolgoztatja”. A növekvő rajongótábor és igényeik kielégítésére a Gibbon Slacklines – a minőség és a biztonság követelményét mindig és minden körülmények között maximálisan szem előtt tartva – slackline szettek és kiegészítők széles válaszékát kínálja. Szerte az országban várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését, akik lelkesedésükkel és szakértelmükkel hozzájárulnak a slackline népszerűsítéséhez.

Tovább >>

Slackline intézményeknek

Slackline intézményeknek

A slackline a fizikai és szellemi állapotra gyakorolt igen kedvező hatásai, valamint közösségépítő jellege miatt számos intézményben megállja a helyét nemcsak önmagában, de kiegészítő sportként is. Az oktatási intézményektől a tánc- és jógatermeken át a fitneszklubokig és kalandparkokig rengeteg helyen használható. Egy slackline megvásárlása ráadásul minimális befektetést jelent más eszközök beszerzési költségeihez képest, viszont pozitív hatásai felbecsülhetetlenek.

Tovább >>

Slackline rendezvényekre

Slackline rendezvényekre

Az elmúlt pár évben csapatunkat rengeteg rendezvényre hívták slackline-ozni: az iskolai sportnapoktól a céges családi napokon át a fesztiválokig tulajdonképpen mindenütt megfordultunk már – és a siker sehol sem maradt el! Egy-egy rendezvényen való részvétel magába foglalhatja a pálya kiépítését és lebontását, felügyeletet, oktatást, bemutatót, attól függően, hogy az adott helyszínen éppen mire van igény. Többéves gyakorlattal a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy (ha a technikai és környezeti feltételek adottak) minden megoldható – csak egy jó csapat kell hozzá.

Tovább >>