Slackline viszonteladóknak

A slackline egy feltörekvőben lévő extrém sport, mely újdonságértéke mellett hihetetlenül látványos is, és kedvező fizikai hatásai mellett az ember lelkét is “megdolgoztatja” ezáltal egyre népszerűbb minden korosztály és társadalmi réteg körében. Mindezen tulajdonságai kiemelkedővé teszik a sportágat és a termékeket egyaránt.. A Gibbon Slacklines – a minőség és a biztonság követelményét szem előtt tartva – slackline szettek és kiegészítők széles választékát kínálja. Támogatjuk és várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését, akik hozzájárulnának az országos illetve regionális igények kielégítésében és kiegyensúlyozott közösségek kialakításában.

Örületes berobbanás

A slacklie mint extrém sport napjainkban éli felfutását. Egyre többen és többen érdeklődnek iránta, egyre többen ismerik fel áldásos hatásait, és egyre szélesebb körben beszélnek róla. A média is felkapta mind külföldön, mind hazánkban. AGibbon Slacklines például nemzetközi Madonna-turné hivatalos partnere.

Univerzális használat

A slackline mint sport előretörésében igen nagy szerepet játszik, hogy a megfelelő felszerelés birtokában gyakorlatilag bárki űzheti ezt a sportot, kicsiktől az idősekig, nádszálaktól az erős csontúakig. Slackline-ozni ráadásul egy parkban is lehet, ezért nem kell fizetni, mint egy konditermi belépőért és annyiszor veszi igénybe az ember, ahányszor akarja. A slackline-ok ajánlott fogyasztói ára a megfizethető kategóriába tartozik, főleg ha az vesszük figyelembe, hogy ezek az eszközök szinte örök darabok.

Felhasználóbarát kivitel

Gibbon Slacklines az első olyan gyártó, aki felismerte, hogy a slackline kinőhet a “rétegsport” kategóriából. Ehhez azonban arra volt szükség, hogy kompakt, a sporttal még csak ismerkedők és hegymászó-múlttal sem rendelkező felhasználók számára is könnyen és egyszerűen használható slackline szettekkel szolgálja ki a sport iránt érdeklődők igényeit. A Gibbon Slacklines szettek ezért minden olyan elemet tartalmaznak amikkel különösebb technikai tudás nélkül kifeszíthető, ahol van két fa és köztük a kívánt hossznak megfelelő üres hely. A márka minden fórumon hangsúlyozza is, hogy elsődleges szempontja felhasználóbarát slackline eszközök gyártása – szem előtt tartva emellett a magas minőség és a biztonság követelményeit.

A piacvezető slackline márka

Sok esetben amikor valaki slackline-ról beszél, automatikusan a Gibbon márkanevet társítja a sporthoz. Büszkék vagyunk rá, hogy kemény, kitartó és becsületes munkával értük el. Mivel a sportág népszerűsítése továbbra is szívügyünk, és ez egyúttal a márka népszerűsítését is jelenti. Minden szezonban események tucatjain veszünk részt, gondozzuk a márka Facebook, Google+ és Youtube oldalát, illetve több magyar városban is slackline klubot működtetünk. Hiszünk a közösség erejében, és hogy ettől lesz a Gibbon márka élő és sikeres. Partnereinket feltüntetjük az oldalunkon, valamint a termékek mellet egy térkép segítségével is segítjük az érdeklődőket a hozzájuk legközelebbi forgalmazó megtalálásában.

 

gibbon_icon_contactÍrj nekünk vagy hívj a +36 70 384 6448 telefonszámon (Szücs László Péter).

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet

File küldés