Slackline Klubok

Slackline oldalak a nagyvilágból

Gibbon Slacklines

label_group_gibbonslacklines

A hivatalos nemzetközi Gibbon Slacklines Facebook oldal.

A hivatalos Gibbon website-ok gyűjteményét pedig az alábbi linken találod:
http://www.gibbon-slacklines.com/

Equilíbrio na vida

label_group_equilibro

Az egyik legjobb slackline-os Facebook oldal, amit mindenkinek érdemes követnie, aki érdeklődik a sport iránt. Képek, videók, infók és események röviden és tömören, brutális mennyiségben és látványosan kommunikálva. Gyaktan frissítik, aktuális és érdekes.

Web: http://slacklinequilibrionavida.com.br/

One Inch Dreams

label_group_oneinchdreams

A highline-rajongók abszolút kedvence, a legek legje, a netovábbok netovábbja. Rengeteg egyedi és ötletes projekt látványosan dokumentálva (képek, videók, leírások), némi technikai háttér és folyamatosan frissülő tartalom. Csak ajánlani tudjuk!

Web: http://www.oneinchdreams-shop.com/

Slackline Corner

label_group_slacklinecorner

A Slackline Corner egy (nemcsak Gibbon termékeket áruló) webshop, ahol nem sajnálják a magyarázatot, hogy mi mire való, és milyen szinthez melyik termék illik a legjobban. Facebook oldalukat elsősorban a hírek és újdonságok miatt érdemes követni.

Web: http://www.slackline-corner.eu/

SlackAttack

label_group_slackattack

Berni (Svájc) slackline csapat, akik mindent megcsinálnak, ami elsőre lehetetlennek tűnik – és még frankó fotókat is lőnek róla.

Web: http://www.slackattack.ch

Slackliner.at

label_group_slacklinerat

Slackisek a szomszédból. Ha átruccannál Ausztriába, előtte megnézheted, ott hogy nyomják. És igen: Bécsben bizonyos közparkokban már ki van téve a “Slackline-ozni tilos!” tábla. Nálunk még nem feltételezik a városgondnokok, hogy ilyesmitől tartani kellene.

Web: http://www.slackliner.at/

Outdoor Inhales

label_group_outdoorinhales

Magyar barátainkat, az OI csapatát sem szeretnénk kihagyni a sorból. Gyakran járunk ki longline-ozni és highline-ozni velük, mert nagyon értik mindkét műfaj csínját-bínját, nem mellesleg iszonyú jófejek, és jó kis oldalt raktak össze webre és a Facebook-ra egyaránt.

Web: http://outdoorinhales.com

andylewis_01Slackline csoportok a nagyvilágból

A Facebook mint közösségi platform térhódításának köszönhetően nemcsak Magyarországon jellemző, hogy a slackisek ezt a fajta fórumot használják a kapcsolattartásra – így egymástól akár többezer km-es távolságban élő slack-imádók is gond nélkül cseveghetnek, szervezkedhetnek és oszthatnak meg tartalmakat egymással. Csekkold Te is a legmenőbb oldalakat, és légy tagja külföldi, nemzetközi csoportoknak. Így tuti nem maradsz le semmiről, ami slackline!

Gibbon Slacklines – a Gibbon Slacklines nemzetközi, nemhivatalos Facebook csoportja, ami nem márkaoldal, de a márka képviselői és arcai (is) segítenek megválaszolni bármilyen felmerülő kérdésedet.

Slackline Scolarship Challenge – a Gibbon ösztöndíj-programjához kapcsolódó csoport-oldal, hogy az ifjú tehetségeknek is legyen lehetőségük megnyilatkozni.

Slackline Actions Europe – slackline események, hírek és tudnivalók Európa minden tájáról. Különösen hasznos a folyamatosan a hírfolyam tetején található eseménynaptár, ami a 2014-es év legfontosabb slackis eseményeit szedte össze.

Slackline open group – bárkinek, aki valaha is slackline-ozott már, vagy szeretne megtanulni slackizni.

SlackChat – minden, ami slackline: termékajánlók, oktatóvideók, tippek, trükkök, tanácsok és infók. Slackline határok nélkül.

SlackChat Used Gear – a SlackChat csoport használt slacki adás-vétel csoportja.

Highline Worldwide – minden, ami highline.

Waterline csoport – mert a waterline király, a víz pedig mindent visz!

Slacklife – egy Facebook-csoport azoknak, akik tudják vagy tudni akarják, milyen az igazi slackline-életérzés.