Slackline a Banff Hegyifilm Fesztiválon!

Gibbon Slacklines Magyarország - Slackpiknik 2015

“Jó oka van annak, hogy nem tudnak dűlőre jutni a slackline mibenlétét illetően. Sport? Művészet? Edzés? Talán mind együttvéve, nekem pedig egy életstílus.” – Faith Dickey, női highline világrekorder

2015. március 26-28. között ismét megrendezésre kerül a budapesti Corvin Moziban a Banff Hegyifilm Fesztivál. Tavaly az Over magazinnal karöltve helyszíni standdal, slackline bemutatókkal és kipróbálási lehetőséggel emeltük az esemény színvonalát, de idén – legnagyobb örömünkre – egy slackline-os film is helyett kapott a programban: a Wild Woman Faith Dickey highline távolsági világrekorder és hivatásos “őrült nőszemély” munkásságáról szól.

Ha egy picit is érdeklődsz az outdoor sportok iránt (beleértve természetesen a slackline-t is), ne hagyd ki! Mi is ott leszünk, tokkal-vonóval – gyere mozizni, és slackline-ozz velünk!

Ráadásul mozijegyed 20% kedvezményre jogosít, ha a slacklines.hu webáruházban bármilyen slackline szett rendelésére adod a fejed. Megrendelésed leadásakor tüntesd fel a megjegyzés rovatban a mozijegyed számát, és máris nyert ügyed van.

A Banff Hegyifilm Fesztivál hivatásos oldala (ahol a rövidfilmekből is ízelítőt kaphatsz): banff.hu.
További érdekességekért keresd fel a Banff és az esemény Facebook oldalát is!

0 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*