Slackpiknik a Margitszigeten

Van pár órád lazítani, de nem tudod, hogy sportolj vagy a fűben heveréssz, és süttesd a napon a hasad; a haverokkal pörögj vagy valami nyugis elfoglaltságot válassz, ahol magadra figyelhetsz; a belvárosban maradnál, de hiányzik a természet? Akik mindezt egyszerre szeretnék megoldani, kerekedjenek fel, és csatlakozzanak hozzánk a Margitszigeten egy hangulatos Slackpiknikre! Szerdánként 5 órától megtalálsz minket a Nyugdíjasok Rétjénél (pontos helyszín a poszt alján). Ha máskor (is) jönnél, látogasd Facebook oldalunkat vagy a Slackline Budapest Kluboldalt, itt mindig megtalálod, mikor kihez tudsz csatlakozni.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Röviden: mindenkinek. 🙂 Aki még nem próbálta a slackline-t, az se habozzon meglátogatni minket, hogy megízlelhesse és magévá tehesse az egyensúlyozás művészetét. Az újoncok rengeteg segítséget kapnak a rutinos slackisektől, de a haladó rider-ek is sokat szoktak tanulni egymástól. Egymást segítve fejlődünk, közben pedig új barátságok születnek, a meglévők megerősödnek – mára egy igazi kis slackcsaláddá érett a csapatunk, aminek bárki tagja lehet, aki nyitott a slacklife életérzésre, és úgy érzi, hogy szívesen tartozna közénk.

MIT AJÁNLUNK?

Akár volt már szerencséd a slackine-ozáshoz, akár teljesen újonc vagy, a különböző magasságban és hosszban kifeszített, változatos szövésű hevederek között minden szintű, korú és nemű slackizni vágyó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kötelet, de ha inkább a saját slackline-oddal jönnél ki, rengeteg hely adott annak a kihúzására is. A lényeg, hogy egy igazi szleki paradicsomot hozzunk létre! 🙂

MIT HOZZ MAGADDAL?

A SlackPiknik egy szabadon látogatható ingyenes rendezvény, ahol mindenkit szívesen látunk. Plédről, frissítőről és megfelelő ruházatrólne feledkezzetek meg: kényelmes, az időjárásnak megfelelő naci, póló, pulcsi, ha kell, és lapos, gumitalpú cipő, ha nem szeretnél mezítláb slackline-ozni!

TOVÁBBI INFÓK

SalckInfo vonalak:
– 70/384 6448 -> Szücs László P. (Laccer)
– 20/357 2322 -> Bartal Dániel (Dancsi)

Pontos helyszín : http://gibbon-slacklines.hu/slacklife/slackline-helyszinek/
Nyugdíjasok rétje

További infókért nézzetek be megújult weboldalunkra: www.gibbon-slacklines.hu, illetve kövessétek Facebook oldalunkat és kluboldalainkat (melyek listáját megtaláljátok a honlapon, a Kapcsolat menüpontban)!

Gyertek el hozzánk minél többen és minél többször, hívjátok meg a barátaitokat, ismerőseiteket is, osszátok meg az eseményeket, hogy a lehető legtöbb lazulni vágyóhoz eljusson a hír! 🙂

flyer_slackpiknik_2014

0 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*