Gibbon CLASSIC XL Slackline

Gibbon CLASSIC XL Slackline

25.500 Ft28.500 Ft

CLASSIC 25m -> 25 500Ft

CLASSIC 25m + Favédő -> 28 500Ft

Kiürítés

Ezt a slackline-t úgy tervezték, hogy az alap gyakorlatoktól kezdve a trükkökig rengeteg mozdulat elsajátítható legyen rajta. Erős, masszív, mégis kellően rugalmas konstrukció, egy igazi örök darab!

További információk

Hossz

25m (22,5m line/2.5m racsnis vég)

Szélesség

5cm, 2 inch

Teherbírás

30kN, 3t

Feszítőrendszer

Normál racsni

Favédő Treewear

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gibbon CLASSIC XL Slackline” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SKU: N/A - Need Help? Contact Us Leave Feedback

Category:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Gibbon CLASSIC Slackline – 25m (kezdő / haladó)

Ezt a slackline-t úgy tervezték, hogy az alap gyakorlatoktól kezdve a trükkökig rengeteg mozdulat elsajátítható legyen rajta. Erős, masszív, mégis kellően rugalmas konstrukció, egy igazi örök darab! Anyagvastagságának köszönhetően ezt a hevedert kellően feszesre lehet húzni ahhoz, hogy már az első lépések alkalmával is sikerélményünk legyen. Az X13-as Gibbon Slackline racsnik kialakítása ergonómikus, a fogazatuk pedig megerősített, hogy a nagyobb terhelést is bírják.

Gibbon Classic Slackline kiegészítőkkel:

Az X13-as Classic Slackline modelleket (15/25m) alap, illetve kiegészítőkkel ellátott csomagban is választhatod. A komplett csomag tartalmaz favédőt, melyet mindenképpen ajánlunk a slackline használata mellé, hisz mind a fát, mid a slackline-t védi.

Minél hosszabb, annál élvezetesebb

Ha már kellő önbizalommal állsz fel egy slackline-ra, és ráéreztél a sétálás élményére, a 15m-es távot igen hamar le fogod küzdeni. Persze azzal, hogy végigmész, még nem reguláztad meg a kötelet, de ha úgy érzed, eléggé elhivatott vagy, viszont az ugrálás nem neked való, akkor gondolkodj el a 25m-es slackline-on. A távolság leküzdése és a hosszútávú koncentráció az egyik leglenyűgözöbb dolog, amit a slackline adhat. 😉 A nagyobb hossz megerősített racsnit kíván, így a 25m-es Classic Slackline racsniján két sor fog biztosítja a biztonságot és a stabil tartást.