Gibbon FLOWLINE 1 inch Slackline

Gibbon FLOWLINE 1 inch Slackline

25.500 Ft

Gibbon FLOWLINE 1 inch Slackline

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá.

További információk

Hossz

25m (20 line/2×2,5m racsnis vég

Szélesség

2,5cm, 1 inch

Teherbírás

30kN, 3t

Feszítőrendszer

2 db normál racsni szűkítővel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gibbon FLOWLINE 1 inch Slackline” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Need Help? Contact Us Leave Feedback

Category:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Gibbon FLOWLINE Slackline szett – az alap 1 inch-es

Hihetetlen, semmivel össze nem hasonlítható érzés egy ilyen vékony slackline-on sétálni. Miközben egy 2,5cm széles kötélen sétálsz elképzeled, hogy ezt idővel akár 150m hosszan (longline)vagy hihetetlen magasságokban (highline) is meg tudod csinálni! Ezek a slackline-ozás „csúcsai”!

Fontos a fokozatosság! Bár mindenki a „csúcsra” törekszik, könnyen pórul jár az, aki nem járja végig a szamárlétrát. Ezt a Gibbon is jól tudja, ezért az alapok elsajátítására elhozta nektek a Flow line-t: egy kedvező árú, könnyedén használható, 1 inch-es slackline szettet.

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá. A Fowline egy lapheveder, 2,5cm széles, a szett 20m hosszú, melyhez két, szűkítőkkel ellátott racsnis feszítőrendszert adnak. Összeszerelése  a többi Gibbon Slackline szetthez hasonlóan gyerekjáték. Az 1 inch-es kötélnek megvan a maga szépsége, teljesen más, mint egy széles 5cm-es slackline-on sétálni, és a gyakorlatok zömét is másképp kell végrehajtani rajta. Így aki nem akar leg-leg-leg kihívást, az is megtalálja ebben a kompakt szettben, amit keres.