Gibbon FUNLINE Gyerek Slackline

Gibbon FUNLINE Gyerek Slackline

21.500 Ft

FUNLINE 15m -> 21 500Ft

FUNLINE 15m + Favédő -> 24 500Ft

A Gibbon Funline Slackline a Classic-hoz hasonló alaptulajdonságokkal bír. Erős, strapabíró kötél, mely rendelkezik a kezdők számára ajánlott gyakorlatok elsajátításához szükséges rugalmassággal is. Nem csak gyerekeknek!

További információk

Hossz

15m (12,5m line/2.5m racsnis vég)

Szélesség

5cm, 2 inch

Teherbírás

40 kN, 4t

Feszítőrendszer

Normál racsni

Racsnivédő

Van

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gibbon FUNLINE Gyerek Slackline” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Need Help? Contact Us Leave Feedback

Category:

Tags: , , , , , , , , ,

Gibbon FUNLINE Slackline szett

A slackline-ozásnak nincs korhatára! A gyerekek izgő-mozgó lények, akik minden újdonságra vevők. Több éves slackline-os pályafutásom alatt nem találkoztam még olyan gyerekkel, aki ha meglátta a kifeszített színes hevedereket, ne akart volna legalább egyet kipróbálni közülük. Általában a profik kedvence, a másfél méter magasan kifeszített, lila színű Gibbon Surferline kelti fel először a figyelmüket, melytől csak a vidám színű és mintájú, kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Gibbon Funline tudja elcsábítani őket. Aki egyszer kipróbálja, azt két-három órán át garantáltan nem lehet leimádkozni róla.

A Gibbon Funline Slackline a Classic-hoz hasonló alaptulajdonságokkal bír. Erős, strapabíró kötél, mely rendelkezik a kezdők számára ajánlott gyakorlatok elsajátításához szükséges rugalmassággal is. Mintázata a heveder teljes szélességében biztosítja a kellő tapadást, hogy az izgága lábak biztosan tapossák a slackline-t. Az X13-as Gibbon Slackline racsnik kialakítása ergonomikus, a fogazatuk pedig megerősített, hogy a nagyobb terhelést is bírják.

Gibbon Funline Slackline kiegészítőkkel:

Az X13-as Funline Slackline modelleket alap, illetve kiegészítőkkel ellátott  csomagban is választhatod. A komplett csomag tartalmaz favédőt, melyet mindenképpen ajánlunk a slackline használata mellé, hisz mind a fát, mind a hevedert védi, valamint a csomag tartalma egy Gibbon Rat Pad racsni védőt is. Természetesen az alap csomagban lévő slackline-nal is azonnal mehet a móka. 😉