GIBBON JIBLINE SLACKLINE X13 – TrickLine | haladó slackline trükközéshez

Gibbon JIBLINE Trickline Slackline

25.500 Ft

Gibbon JIBLINE Slackline - Trickline

A Gibbon Slackline-ok legdinamikusabb darabja, melyet kifejezetten trükközésre fejlesztettek ki. Rugalmasságának köszönhetően sokkal könnyebben adhatod be az ugrálós trükköket.

További információk

Hossz:

15m (12,5m line/2.5m racsnis vég)

Szélesség:

5cm, 2 inch

Teherbírás

30kN, 3t

Feszítőrendszer

Normál racsni

Racsnivédő

Van

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gibbon JIBLINE Trickline Slackline” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Need Help? Contact Us Leave Feedback

Category:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Gibbon JIBLINE Slackline | Trickline

Jibline a Gibbon slackline-ok legdinamikusabb darabja, melyet kifejezetten trükközésre fejlesztettek ki. Rugalmasságának köszönhetően sokkal kisebb erőbedobással hajthatod végre az ugrálós trükköket, mint az alap köteleken, amelyen nehezen vagy egyáltalán nem lehet őket beadni. A JIBLJNE-t azoknak ajánljuk, akik ha még nem is tudnak slackline-ozni, de keresik az extrém kihívásokat, illetve hamar ráéreznek a dinamikus sportok ízére, és a látványos trükkök elsajátítását tűzik ki célul.

Jellemzői:

A Gibbon Jibline Slackline-on a minta nemcsak jól néz ki, hanem kifejezetten jó szolgálatot is tesz, hogy ne csússz meg a kötélen. Teherbírása 3t, anyagvastagsága fele a Classic és Funline modelleknek, cserébe igen rugalmas.  Az X13-as Gibbon Slackline racsnik kialakítása ergonómikus, a fogazatuk pedig megerősített, hogy a nagyobb terhelést is bírják.

Minden Gibbon termék TÜV minősítéssel rendelkezik, hogy a slackline fanok garantált minőséget élvezhessenek. A Slackline heveder, kifejezetten erre a sportra kifejlesztett eszköz, NEM SPANIFER!