Jelenleg üres a bevásárlókosár.

A fizetés megkezdése előtt néhány terméket fel kell vennie a kosárba.
Sok érdekes terméket talál a "Termékek" oldalon.

Vásárlás folytatása

SZÁLLÍTÁS ÉS ÁTVÉTELI PONTOK

Előre egyeztetett időpontban /+36-70-384-6448 - Szücs László Péter/

1043 Budapest, Aradi u. 15. kcs:34

A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és emailben elküldi az átvevő kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

FOXPOS AUTOMATÁK LISTÁJA:
https://foxpost.hu/

Szállítási idő a csomag feladástól számítva: 1-4 munkanap

Mi az a PickPackPont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti. A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, Omv és Avanti töltőállomások, Players RoomPlay Max és Sport Factory sportfelszerelés és ruházati, valamint Coop Star élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. Csomagját IDE KLIKKELVE követheti nyomon.

Mikor remek választás a PickPackPont?
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, a készpénzes fizetés mellett pedig lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország több mint 500 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, akár egy hétvégi bevásárlással is összekötheti!
Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?
Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot a webáruház átadja munkatársainknak, majd annak Pick Pack Pont-ba érkezéséről értesítést küld Önnek. 10 munkanapon belül, az üzletek, illetve töltőállomások nyitva tartási idejében, az Önnek legalkalmasabb időpontban veheti át csomagját, melyet készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizethet. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. Mostantól elfelejtheti a rohanást és a sok-sok órás várakozást a futárra! A Pick Pack Pontok listáját IDE klikkelve tekintheti meg.
Szállítási idő a csomag feladástól számítva: 1-4 munkanap

Dönthetsz úgy, hogy nem másik automatába, hanem a címzett ajtajához szeretnéd kérni a csomagot. A címzettnek nem kell egész nap készenlétben állnia, futáraink 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja velük venni a kapcsolatot, nem rejtegetjük futárjaink elérhetőségeit.

Miután elhelyeztük a csomagod az automatában, a címzett emailben és SMS-ben kap értesítést, hogy mikor számíthat futárunk érkezésére. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

A futárnál csak készpénz fizetés lehetséges.

Szállítási idő a csomag feladástól számítva: 1-4 munkanap

ÜZLETEK

Aktuális készlettel kapcsolatosan kérjük hívja az üzletet.

Tengerszem Túrabolt
1074 Budapest, Dohány utca 29.

Tel.: +36 1 322 1606
Tel.: +36 70 778 4240
e-mail: info@tengerszem.hu

Nyitva:
hétfőtől-péntekig: 10:00-19:00,
szombat: 10:00-14:00.

Aktuális készlettel kapcsolatosan kérjük hívja az üzletet.

Reflexshop budai szaküzletreflexshop buda

Cím:
1027 Budapest, Horvát utca 1-3.

Telefon: +36 1 783 9570

Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00

Aktuális készlettel kapcsolatosan kérjük hívja az üzletet.

Reflexshop pesti szaküzletreflexshop szaküzlet

Cím:
1067 Budapest, Eötvös utca 39.

Telefon: +36 1 269 0941

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 14:00

FIZETÉSI MÓDOK

A termékeket az alábbi szállítási módokon és pontokon tudod készpénzzel kiegyenlíteni:

Személyes átvételi pontokon, PickPackPont-okon, FoxPost futár

Vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor utánvéttel is kifizetheti. A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár (+szállítási költség), amely tartalmazza az ÁFA-t is. Az utánvétes fizetés kezelési költsége 500Ft

Bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőségek: Pick Pack Pont
Csak bankkártyás fizetés: Foxpost automaták
Csak készpénzes fizetés: Foxpost futár, Személyes átvétel

Számlakibocsátó:

Szücs László Péter ev.
8000 Székesfehérvár, Becskereki u. 29.
Adószám: 59438988-1-27
Bankszámla: OTP 11702043-21463536

Kérjük előre utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés számát!

Előre utalás esetén a megrendelt termékeket, a számla teljesítése után kézbesítjük!

Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!
Bővebb infók a Barion fizetésről: https://www.barion.com/hu/